Selecteer een pagina

Soepel & Sterk

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This programma is currently closed

Soepel & Sterk
Je rug pijnvrij in 3 maanden

Ja! Super tof dat je meedoet met Soepel & Sterk. Je hebt ervoor gekozen om stappen te zetten om je rug pijnvrij te maken. Dit is hét programma als je zelf wilt werken aan je houding en lichaamsbewustzijn, zodat je niet langer afhankelijk bent van de fysiotherapeut.

Ik ben zelf het levende bewijs dat je aspecifieke rugklachten, hernia’s en SI klachten kunt helen. Door yoga en Pilates verbeterde mijn houding en mijn rug. Uiteindelijk waren het speciale oefeningen voor het bekken die ervoor zorgden dat ik weer op mijn rug op de grond kon liggen en zonder te schreeuwen in de auto kon stappen.
Deze kennis deel ik heel graag met jou!
Rugpijn vreet je energie, het haalt het plezier uit bewegen en je bent er non stop mee bezig in je hoofd, vaak ook onbewust.

In deze training help ik jou op je weg naar jouw pijnvrije rug, zodat bewegen en sporten voor jou weer willen wordt in plaats van moeten.

Hoe werkt de online academie?
Soepel & Sterk bestaat uit 9 modules. Stap voor stap gaan we aan de slag om meer beweeglijkheid te krijgen in de rug en de diepere spierlagen te versterken. Zo verbetert je houding en door de ruimte in de rug zal pijn verdwijnen.

De modules bestaan voornamelijk uit video lessen, maar ook uit werkboeken en audio opnames.
Neem je tijd om hier rustig door heen te gaan. Maak geen haast. Het is belangrijker dat je de grenzen van je lichaam respecteert en nu en dan rust neemt dan dat je jezelf overwerkt.
Om snel verandering te maken, raad ik je aan om twee keer per week een langere les te doen en dagelijks een paar oefeningen uit de Module losmaken of een kort lesje uit de Bonus module.

Start in ieder geval met de modules 0 tot 2. Ik wil je echt aanraden de werkboeken goed door te nemen en de opdrachten te maken. Op die manier zet je voor jezelf een nul punt, waar je over 3 maanden naar terug kunt keren.

PS. Krijg je een error met inloggen?
Dan helpt het mogelijk om even helemaal uit te loggen, de pagina te refreshen en daarna opnieuw in te loggen. Kom je na deze handelingen nog steeds niet in de modules? Mail me dan op info@innermovements.nl

Klik op een van de modules hieronder om te beginnen.
Hier vind je een overzicht van alle video lessen en hoe lang ze duren. Zo vind je gemakkelijk een les die past bij de hoeveelheid tijd die je hebt.

Klik hier om het overzicht te downloaden. Soepel & Sterk les overzicht. In dit overzicht zie je in één oogopslag hoeveel video’s in een module zitten en hoe lang ze duren. Zo vind je gemakkelijk de les die nu bij je past.