BONUS

BONUS

In deze module vind je allemaal kortere lesjes met specifieke thema’s.
Deze lesjes zijn aanvullingen op de eerdere modules. Dat het ene thema misschien niet op jou van toepassing is, betekent niet dat de oefeningen die gedaan worden voor jou niet nuttig zijn. Probeer dus uit, want er kunnen zo wat oefeningen tussen zitten die voor jou een doorbraak betekenen!

25 minuten
In deze les voor golf oefeningen op de mat. We richten ons vooral op de schuine buikspieren en de rotatie van de rug en het bekken. Zo maak je soepel en versterk je de spieren die je nodig hebt om te golven en door beide kanten te trainen verbeter je de balans in het lichaam.

26 minuten
In deze les staande oefeningen voor golf. We versterken de benen, dagen de balans uit, versterken de schouders met behulp van materialen als een doekje, gewichtje en elastiek. De oefeningen met het elastiek kun je ook met een gewichtje doen.

31 minuten
In deze les veel over de fascia van de arm en schouder. Daarna doen we oefeningen om de pols te versterken. Oefeningen die ook goed zijn voor golfers, of als je regelmatig in de tuin werkt. We gebruiken een gewichtje van 500 gram tot 1 kilo.

10 minuten
Korte uitleg over lymfebanen en hoe je ze kunt stimuleren. Zonder beweging, geen beweging in de lymfen en die zorgen wél voor een goede gezondheid.

5 minuten
Splits je een lange les in tweeen? Start dan met een korte warming up voor je de tweede helft doet

4 minuten
Een korte staande warming up.

16 minuten
In deze les geef ik je tips en oefeningen om te doen als je nog ín bed ligt. Zo sta je soepeler op en profiteer je de hele dag van deze paar korte bewegingen!

10 minuten
Tips om beter te zitten, meer kracht in bekken en benen te ontwikkelen zodat je zonder gebruik van je armen op kunt staan en kunt gaan zitten.

15 minuten
In deze video deel ik tips tegen pijn in de onder en bovenrug tijdens het wandelen.

26 minuten
Relaxte yoga les met een riem.

24 minuten
Korte yoga les. Vind de balans tussen inspanning en ontspanning.

Rustige yoga
Fijn om de dag mee af te sluiten.

Yoga voor het slapen.

Bekken
Maak het bekken en de onderrug los en soepel!

Yoga voor de menstruatie aflevering 1.

Yoga tijdens de menstruatie aflevering 2.

Pilates tijdens de menstruatie aflevering 1.

50 minuten
Pilates met een kruk of stoel. Een les vól tips en ideeën als je moeite hebt met zitten op de mat!
Deze les was een van mijn livestream lessen, dus je hoort mij soms hele persoonlijke tips geven.