Pagina 2

Pilates strek opzij.

Staande yoga flow 14 min.

Pilates flow.
Zet de video op pauze als het even te snel gaat!

Tips om beter te zitten, meer kracht in bekken en benen te ontwikkelen zodat je zonder gebruik van je armen op kunt staan en kunt gaan zitten.

Een serie stretches voor de hamstrings en isolatie van het bekken. Als steuntje in de rug gebruiken we een bezem/dweil/stok.

17 min.
In deze les rustige stretches zittend op de stoel.

15 min.
In deze video deel ik tips tegen pijn tijdens het wandelen.

Zachte activatie van de buikspieren. Ideaal nadat je oefeningen hebt gedaan om het lichaam los te maken.

Heupen losdraaien voor meer ontspanning in het bekken. Met een sjaal.

8 min.
In deze video doe ik een serie met een grote foamroller voor de nek en schouders/bovenrug. Deze serie komt uit de Melt method en is bedoeld om de fascia los te maken. Gebruik alleen een zachte foamroller!

11 min.
In deze video doe ik een basis serie op een lange en vooral zachte foamroller voor de rug. Deze serie komt uit de Melt method.

17 min.
Wat kun je doen met de Peanut? In deze les wat oefeningen om los te maken, maar ook versterkende oefeningen.

 

26 min.
In deze les staande oefeningen voor golf. We versterken de benen, dagen de balans uit, versterken de schouders met behulp van materialen als een doekje, gewichtje en elastiek. De oefeningen met het elastiek kun je ook met een gewichtje doen.

25 min.
In deze les voor golf oefeningen op de mat. We richten ons vooral op de schuine buikspieren en de rotatie van de rug en het bekken. Zo maak je soepel en versterk je de spieren die je nodig hebt om te golven en door beide kanten te trainen verbeter je de balans in het lichaam.

14 min.
Oefeningen voor stabiliteit en kracht op de foamroller.

26 min.
In deze les alleen maar oefeningen die we staand doen. Zo is de druk op de spieren en gewrichten anders en hebben we andere bewegingsmogelijkheden dan wanneer we liggen of zitten op de mat.

6 min.
Praktische tips om spanning in de bovenbenen te verminderen en een massage voor pijn aan de binnenkant van de knie

11 min.
Tips om veilig te bukken. Voor extra versterkende been oefeningen, check de staande Pilates les hiernaast.

15 min.
Lange werkdag gehad? Kom in beweging!
Heb je veel gezeten vandaag? Kom in beweging. In deze korte serie hoef je geen mat of sportkleding te pakken. We doen korte oefeningen om het lichaam weer in balans te brengen, de hartslag iets te verhogen zodat je weer wakker en alive voelt!

9 min.
Oefeningen en massage voor de handen voor meer ontspanning en ruimte. Je mag altijd de oefeningen hand voor hand doen i.p.v. twee handen tegelijk.

15 min.
Serie om de schouders los te maken en versterken