Pagina 4

1.08 uur
De adem is de brug tussen lichaam en geest. Observeer de adem en kom in contact met je diepere zijn.

1.11 uur
Word je bewust waar zich spanning of weerstand bevind in het lichaam en laat het vanuit dankbaarheid los. Een fysieke weerstand komt voort uit mentale weerstand. Door asanas en meditatie wordt je bewust van blokkades en kun je alles weer laten stromen.

1.11 uur
Luister naar de signalen van het lichaam, het fluisteren van je hart. Zo kom je in lijn met wie je diep vanbinnen bent en gaat het leven stromen.

1.08 uur
In deze les reflecteren we op het afgelopen jaar. Wat wil je achterlaten, wat wil je meenemen? Zet een intentie diep in je onderbewuste die het komende jaar mag groeien. Houdingen voor (innerlijke) kracht, overgave en vertrouwen.

1.07 uur
Meditatie gericht op fysieke ontspanning en een intentie zetten. Krachtige houdingen voor benen, armen en het openen van de heupen.

1.15 uur
Een sterke rug en een zachte voorkant, dat geeft je innerlijke kracht. Krachtig staan, maar toch de liefde voelen stromen, je emoties er durven laten zijn. Flow les met een variatie op de zonnegroet.

1.17 uur
Wat zijn samskara’s en hoe werk je hiermee? Samskara’s zijn diepe overtuigingen en ingesleten patronen. Fysiek, mentaal, emotioneel. Behulpzame patronen en overtuigingen, maar ook minder behulpzaam.

1.13 uur
Zak van je hoofd naar het lichaam. Beweeg mee in de flow en laat gedachten gaan. We doen stretches voor de bovenbenen en bouwen zo op naar de boog.

1.14 uur
Yoga vol twists en hart openers. Twists verlengen de rug en maken die soepel, hart openers laten het hart gebied stromen, vergroten het gevoel van liefde en compassie in jezelf.

1.12 uur
Yoga voor de chakra’s. De asanas in deze les corresponderen met de 7 chakra’s. Stimuleer ze, zodat de prana vrij door het lichaam kan stromen.

1.15 uur
Nieuwe maan les. We starten met een nieuwe maan intentie, die in deze periode extra kracht heeft om te groeien met de fases van de maan mee. Daarnaast doen we verschillende maan houdingen.

1 uur
Yoga kan ook speels zijn. Meebewegen met het leven, de energie van het dierenrijk door je heen laten stromen in deze les vol dieren houdingen. De asana’s houden we wat korter aan, zodat er een speelse flow ontstaat. Er zitten soms wat uitdagende houdingen tussen, dus blijf het speelse karakter bewaren en kijk wat mogelijk is.